søndag den 31. maj 2009

Scrap Amok

 
Vi var til et skønt arrangement til Scrap Amok i går. Se lige hvor HAPPY min søster er. Hvor det egentlig hyggeligt at vi har den samme hobby og kan følges ad. Mette hentede mig i god tid, så vi lige kunne hjælpe Sofie med at fordele goodiebags. Det vil sige at vi igen var de første der kom og bogstavelig talt de sidste der gik. Tak for tålmodigheden Birgitte ;o)
Posted by Picasa

To layouts og et kort til Scrap Amok

 
Jeg nåede at lave hele 2 layout og et kort OG SHOPPET til Scrap Amok. Hvor godt! Det her er hvor Cecilie og Frida holder skovtur i haven, en af de første varme dage. Den lille frida har nogle fantastisk storesøstre. De er bare så søde med hende.

På layoutet har jeg brugt My Minds Eye og Bo Bunny papir, en blomst scoret fra Hanne (tak for den), Prima blomster, Hero Arts stempel og bogstaver Sofir har stanset ud.
 
Et meget enkelt kort med papir fra Bo Bunny, et Greeting Farm stempel og det skønneste silkebånd fra Kreative Fornemmelser. Det må jeg have noget mere af.
 
LO´et er med billeder fra Fun House i Frederikshavn. Jeg ved ikke hvem der hygger sig mest mig eller ungerne. Johan fik bryster både foran og bagpå, måske man skulle få sig sådan nogen.

På LO´et har jeg My Minds Eye papir, Thickers, Prima blomster, Tiny alfaes fra My Little Shoe Box, bånd, eyelets og knapper.
Posted by Picasa

Shop Amok til Scrap Amok

 
Quickkutz alfabet med cookiecutters og limprikker og prikker og prikker. Købt i Fru Hansens Kælder. Tak for et super skønt arrangement i dejlige lokaler Sofie.
 
My minds eye papir, en bakke til at hælde embossing tilbage med og embossing. Købt hos pigerne i Kreative Fornemmelser. Søøøde piger med en fantastisk butik. Det var så fedt at se og rører ved de ting, jeg havde siddet og tænkt over at købe i webshoppen. Pia laver de skønneste inspirationskort, der får én til at have lyst til at købe hele butikken. Tror jeg må kopiere alle dem jeg kan komme til. De er fantastiske!!! En lille fed detalje i hendes webshop, er at hun viser med de kort, hvordan man kunne bruge tingene. Synes faktisk også det er helt fornuftige priser, i forhold til at det er scrap.
 
Papir, Thickers og Primablomster købt i Fru Hansens kælder.
 
Posted by Picasa
Det skønneste papir i alle farver med bitte små prikker fra Bo Bunny, Stempler fra Hero Arts, shadow ink og en stempelpude jeg kan bruge sammen med copic. Fra Kreative Fornemmelser.

fredag den 29. maj 2009

Udfordring til hyggescrap

 
Til hyggesrap i Frederikshavn har vi hver gang en udfordring. Denne var et LO med os selv. Her er det billeder fra, da jeg forsøgte mig med et idiotisk projekt med en graviditetstest til mennesker på en hund. Det var praktisk ikke noget problem da der var en nem lille engangskål med i pakken og en nem hund der kun kiggede underligt på mig. Den sidder på billedet og tisser bag blomsten. Sådan bare lige for at censurere lidt. Der var ingen resultat bag efter, men det var nu meget sjovt.

På LO´et har jeg brugt en stump OA Cherry Hill og HAMBLY papir, Thickers og rubons jeg ikke kan huske hvor er fra og Papirloftet og Prima blomster.

I morgen er der Scrap Amok og jeg glæder mig for vildt. Spændende at møde så mange scrappepiger. Og fedt med en hel dag med scrap. Måske vi ses?
Posted by Picasa

mandag den 25. maj 2009

Teenager

Min store datter bliver teenager i dag. 13 år!!!! Blev nok lidt forskrækket. Hun har ikke rigtig haft tid til at være sammen med os, da hun var nød til at deltage i noget musikskole og skulle til dans...hmm... Håber ikke det bare fortsætter i samme dur, for det er da lidt hårdt, når de bliver så selvstændige. Jeg ved det godt! Jeg vænner mig til det :o/ på et tidspunkt.

lørdag den 23. maj 2009

A Little Bird Told Me udfordring #1

 
ALBTM udfordringen har overskriften "life is too short for beige". Jeg har haft den udfordring i tankerne med alt hvad jeg har lavet her på det sidste og der er sneget sig noget beige ind over alt he he, så jeg har ingenting fået afleveret. Men jeg synes godt at jeg kan deltage i lodtrækningen med det her layout.

Jeg har brugt Sassafrass papir og pynt, Thickers bogstaver, filt og dims fra Marolles blogcandy, Prima blomster og lidt bling.

I går var Frida og jeg i Fun House i Frederikshavn med Heidi og Johan. Det var rigtigt skægt. Vist både for børn og voksne. Vi malede stempler og ungerne løb, kravlede og hoppede. I aften har vi lov at låne den lille nevø. Det er rigtig hyggeligt. I morgen formiddag skal jeg køre den store af tøserne og nogen af hendes veninder til Ålborg for at møde Muhammed fra X-faktor i danseskolen.

Her er der totalt sommervejr. Fortsat god weekend til alle.
Posted by Picasa

torsdag den 21. maj 2009

Baby billede #3

 
Endnu et LO med Baby som lille. Aldrig har hun været kønnere end på dette billede. Eller kun på det éne billede. Det er taget den første dag vi havde hende hjemme.

På LO´et har jeg brugt bølgepap, papir fra Crate og en sommerfugl jeg har fået af heidi, noget stof og et frynsebånd fra en Dozens månedspakke, Thickers og Alfa stickers fra my littel shoe box.
Posted by Picasa

onsdag den 20. maj 2009

Jeg ønsker mig...


 
Jeg har lige fået den stor roller bag fra Mimi i helt sort, men nu ønsker jeg mig denne. Mon det lykkes mig at overbevise min mand om den gode ide??? Tror jeg får total god røv med den taske!
Posted by Picasa

tirsdag den 19. maj 2009

Weee...bølgepap og et helt enkelt LO

 
Jeg har set hos Vibeke at hun havde fundet bølgepap i alle farver, og det har jeg bare sukket efter. Hun er også en fantastisk dygtig og flittig scrapper, så jeg elsker at komme forbi hendes blog. Hun evner alle mulige stilarter, prøv at kigge der forbi. Bølgepappen har jeg fået Sofie til at tage hjem i Fru Hansens Kælder. Jeg er så begejstret. Tak for det Sofie.
 
Et helt skrabet LO med sommerbilleder fra stranden. Papiret er stumper fra October Afternoon.
Posted by Picasa

Babybillede af Baby #2

 
Jeg kigger lige gamle billeder for tiden, mens jeg venter og drømmer om hvalpe. Hun var bare så nuttet som lille. Bare der kommer fem... bare der kommer nogen. På billedet har jeg afsløret far og hund sovende sammen. Han lå helt ude på kanten af puden og hunden tværs over midten. Han vil ellers ikke have hund i sin seng.

På LO´et har jeg brugt OA papir, gammelt DCWC bånd, Thickers og Alfa stickers fra mylittleshoebox.
Posted by Picasa

mandag den 18. maj 2009

LO med Baby

 
Et layout med min hund Baby. Lige nu får hun ikke lov at gå ud og tisse for jeg skal rende bag efter hende med en lille plastik skål som hun skal tisse i. Jeg har købt en graviditetstest til mennesker og de var ikke engang ved at dø af grin på apoteket. Jeg har godt nok læst på nettet at de ikke virker til hund, men det skal prøves. En af damerne på apoteket synes det lød som en god idé. Håber nogen tager et billede imens.

På LO´et har jeg brugt nogle ting fra min blogcandy fra Marolle og lidt papir fra det nye October Afternoon "Duck in a row", hvid bølgepap Heidi havde hjembragt fra Sverige og lidt forskellige blomster, Alfa stickers fra my littleshoebox og Thickers fra AC.
Posted by Picasa

torsdag den 14. maj 2009

Mon det bliver en pige eller en dreng???

 
Hov! Det blev en lille negerdreng. Jeg var ved at prøve mig frem med copic hudfarver og lavede ved et uheld drengen noget mørk, men han blev egentlig så nuttet, at jeg måtte lave et kort med ham alligevel. Papiret er fra The Greeting Farm og stemplet et October Stamp.

Her hjemme har min lille datter en mørk dukke, som hun meget overbevist har adopteret og jeg ammer. Matilde hedder vores adobterede barn, som Frida siger er fra Uganda. I børnehaven blev Claus hevet til siden en dag for et stykke tid siden, for de var kommet i tvivl om hvordan det lige var med hende Matilde. Frida er meget overbevist om at hun har en adobteret lillesøster ;o)
Posted by Picasa
 
Et kort mere til kortkassen, med de ting der lå fremme på bordet allerede. Mums jeg bliver glad for de copicpenne.
Posted by Picasa
 
Weeee, pakke til mig igen idag. Min blogcandy gevinst fra Marie/Marolle. Tusind tak for den. Sikke mange spændende ting der er der i. Min favorit er de små spillekort. De er helt fantastiske!!!
Posted by Picasa

onsdag den 13. maj 2009

 
Det første kort med et stempel malet med copics. Selv om det kræver mere øvelse er jeg kommet så langt at jeg hygge mig. De er bare fantastiske. Godt jeg bare har et minut til Kælderen, for jeg har hentet over flere gange og tror jeg næææsten er ved at være der. Mangler bare en ti stykker, men mærkeligt nok har andre også fundet ud at hvor fantastiske de er, så jeg må vente til næste sending. I dag har jeg fået pakke fra The Greeting Farm og det var også bare alt for godt. En ny papirserie og nye stempler. Dem må jeg har nogle flere af. Stemplet på kortet er der fra. De tøser er bare for cute.
Posted by Picasa

tirsdag den 12. maj 2009

Hvor heldig kan man være???

Ih altså, så har jeg vundet igen. Jeg har vundet et funkykit fra Scrapsisters på A Little Bird Told Me i deres giwe away. Det ser bare alt for fedt ud.

OG... i søndags på mors dag var der gevinster til nogle mødre i Fårup Sommerland, hvor vi tilbragte dagen og der vandt jeg et mini cruse til Norge.

søndag den 10. maj 2009

De sidste konfirmationskort

 
Lige et par af de konfirmationskort der skulle navn på.
 

 
Majken var Maiken med i, men det var heldigvis ingen problem at lave om med det samme. Jeg tror lige jeg vil lave par julekort, nu når konfirmationerne er ovre for i år.
Posted by Picasa

lørdag den 9. maj 2009

Konfirmationskort

 

Jeg har lavet et konfirmationskort til en gut der spiller ishockey i White Hawks. Ideen er liftet fra troll 13. Stemplet på det blå er Cecilies sko. Det havde vi meget sjov med, ungerne og jeg.
Posted by Picasa

fredag den 8. maj 2009

Jeg har shoppet

Jeg har shoppet copic-tusser og øver og øver mig, så jeg kan lave noget, jeg kan vise jer.

onsdag den 6. maj 2009

Min mand har scrappet

 
Eller....jeg skulle lave noget til udfordringen da vi skulle til hyggescrap i Frederikshavn sidst og havde 5 min. Absolut "clean and simpel" stilen. Jeg skulle bruge 3 forskellige stykker mønstret papir, 3 billeder og tre slags pynt. Jeg klippede billeder og papir og resten fik jeg hjælp til. Han fandt selv på og hentede græsset. Jeg kunne ikke komme helt tomhændet, når jeg var den der skulle have gaven med. Billederne er Frida og min svigermor. Taget fra døren i mine forældres sommerhus. Det er min yndlings udsigt og kommer nok til at blive scrappet igen.
Posted by Picasa

4 års prinsessefødselsdag

I går havde Frida fødselsdag. Hun har malende fortalt om hendes forestillinger om hvordan en fødselsdag skal være når man bliver 4 år og med en uskyldig overbevisning, så det selvfølgelig ikke kunne være anderledes. Godt jeg har en forstående familie, for jeg er i familien kendt for ikke at kunne bage.
 

 
Frida smager på en prinsessekage bagt af storesøster og spejler sig i vitrineskabet, for at se om hun nu også ligner en rigtig prinsesse.
 

 
Den store hjertekage og stjernen har Farmor bagt og Mormor havde hjemmebagt kransekage med. Den tøs kan få os til hvad som helst!
Posted by Picasa

tirsdag den 5. maj 2009

Hundeparring

 
Nu skrev jeg "bare jeg havde billeder" da min hund hoppede i søen. Her har jeg så masser af billeder men jeg skal nok spare jer :o)Billedet er ikke min hund, men derimod den hanhund der må siges at være lidt doven. Han kom heldivis efter det hen af vejen. Hundene ligner hinanden rigtig meget, i hvert fald i den ene ende..... men i kan godt se hvorfor det tog lang tid.
Posted by Picasa