tirsdag den 12. maj 2009

Hvor heldig kan man være???

Ih altså, så har jeg vundet igen. Jeg har vundet et funkykit fra Scrapsisters på A Little Bird Told Me i deres giwe away. Det ser bare alt for fedt ud.

OG... i søndags på mors dag var der gevinster til nogle mødre i Fårup Sommerland, hvor vi tilbragte dagen og der vandt jeg et mini cruse til Norge.

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Wawwww lækkert lækkert lækkert stort tillykke......... har du overvejet at spille lotto ggggg

Karina Beck sagde ...

Du er godt nok inde i en heldig stime. Stort tillykke!!

Tanja sagde ...

Mange gange TILLYKKE - jeg vil skrive det samme som Heidi... SKYND dig ned og spil lotto og hvad andet du kan finde for der er da vist held i dig... :o)
Scrapknuzz Tanja

Anonym sagde ...

wiiiiih TILLYKKE...det kit er bare SÅ fedt...og at du også har vundet et cruise til Oslo...fantastisk...du har vel allerede googlet om der ligger en skøn scrapbutik i Oslo !?

Gitte sagde ...

Wii tillykke tillykke hvor er du bare heldig.:) Det kit er super lækkert. :) Uh det bliver da bare skønt med en Oslotur.:)Jeg vil lige sige, at papirloftet ligger i Oslo Jacob Asbils Gate 8. :)www.papirloftet.no.Men jeg tror, at de kun har åbent i hverdagene. :)Bare et lille hint ;)
Du må ha' en rigtig dejlig tirsdag.:)

Ditte sagde ...

Ja, jeg så godt du havde vundet, og STORT tillykke med det. Hvaaa, har du ikke også held i kærlighed? Hmmm... Det er dig vel undt ;o)

Mette W. Sørensen sagde ...

Halli hallo... Et stort tillykke, jamen du vinder da så meget du bliver nødt til snart at dele ud af godterne :-) Hvornår skal vi til Norge??? Nej fis, kæmpe tillykke med det...