søndag den 26. juli 2009

Nogen der vil med mig til crop ???

:o) En lille kontaktannonce

Jeg har købt en billet til sensommercrop d 5. september. Er der én her oppe fra der vil med mig? Jeg har lige set på scrapsistersforum at der er 5 billetter tilbage. Synes måske lige alligevel det er lidt "uhyggeligt" at tage af sted alene. Billetter sælges på scrapsistersshop, og jeg har jo plads i bilen.

fredag den 17. juli 2009

Ikke meget scrap i ferien

Men vi har virkelig slappet af. Skønt ikke at have en masse aftaler. I dag kører jeg til Oksbøl og besøger en god veninde jeg har savnet siden hun er flyttet. Jeg sover der til i morgen og kører hjem igen lørdag aften. Så er min ferie også forbi. Jeg glæder mig rigtig meget til at kommer derned og se hvor hun bor. Vi har også en helt speciel ting sammen, som er lidt sjov. Vi kan tale samtidig og stadig hører hvad den anden siger. Det har Claus undret sig over mange gange, men det er faktisk ret smart. Vi kan nå at tale om dobbelt så meget! Noget vin i aften og noget sladder, så skal vi nok hygge os.

 
Jeg har lavet 2 kort inspireret af Donna. Faktisk var det først igår jeg var hele hendes blog igennem. Det skulle jeg havde gjort noget før, for jeg fik virkelig lyst til at klippe og klistre med det samme. Hendes blog er virkelig et nærmere besøg værd. Det første er lavet af en rest gammelt papir, fra en Dozens månedspakke.

 
Det næste er et takkekort med hundetema, til Emmas morfar som tak for råd og vejledning da hvalpene kom. De har selv kennel, så det var uvurderlig hjælp. Det har lånt os en kopi af en gammel bog som de ikke selv har kunne skaffe. Claus har fundet den på nettet til dem og håber de bliver glade for den. De bor bare en vej fra os og Claus og ungerne er gået over med vin, pakke og kort.

Papir og pynt er fra det nye Basic Gray, June Bug og ligeledes inpireret at samme kort fra Donna.
Posted by Picasa

søndag den 12. juli 2009

Mere fra scrap i Frederikshavn

 
Frida og morfar til Sct. Hans i Strandby. Det er én af mine favorit traditioner. I år var der bare ekstra godt vejr og jeg fik billeder der ligner nogle jeg har taget for mange år siden. Det kan jeg godt lide.

 
Et kort til en veninde der lige er blevet skilt. Billedet er taget sent i går, efter vodkaen.

 
He he, så var jeg heldig igen. Vi havde en skitsekonkurrence, som Helle Skatter :o) havde gaven med til. Mette og jeg var tilbage til sidst og så måtte vi trække lod. Det blev mig der vandt. Skitsen er fra det nye Scrapbooking m.m.
Posted by Picasa

Hyggescrap i Frederikshavn

 
Vi startede kl. 9 og kørte hjem af igen kl 00.30. For søren, vi har hygget os. Jeg tror faktisk også at alle fik lavet en del. Helle Skatter, min søster Mette og jeg var de første der kom og Heidi, Mette , Birgitte og jeg var de sidste der gik. Vi fik spist, drukket, hygget og scrappet.
 
Donna var så sød og låne mig en skabelon til hendes guitarkort. Hun laver mange flotte kort og mon ikke hvis vi plager længe nok at vi kan få hende til at producere skabeloner med vejledninger til:o) Tusind tak for lån, Donna. Da Mette og jeg havde lavet næsten alle dele til 60 bordkort, gik jeg i gang med to næsten ens guitarkort. Jeg har også lavet andet, men har ikke nogen ordentlige billeder endnu.
Posted by Picasa

fredag den 10. juli 2009

Mini crop

 
I går havde vi mini crop i min stue. Møblerne var ryddet til side og borde hentet ind. Vi var 6 piger og se lige et rod. Man kan præcis se hvor meget vi folder os ud. De andre fik lavet en hel masse flot og spændende. Jeg fik bare malet nogle stempler og klippet ud, men jeg hyggede mig gevaldigt. Vi startede 18.30 og sluttede ved 23 tiden. Jeg havde drukket så meget cola jeg ikke kunne falde i søvn bage efter. Det er ellers ikke noget jeg plejer at drikke.
 
.
Posted by Picasa
Birgitte havde bagt den lækreste kage og taget med. Den var fantastisk ;o)

I morgen skal vi hele dagen til Frederikshavn og hygge med scrap. Wii, jeg glæder mig for vildt. Pyh... jeg fandt pasning til barn og hunde i sidste øjeblik. Jeg foreslog letsindigt at manden tog de to store piger med til Britney Spears koncert, inden jeg kom i tanke om datoen. Jeg vil prøve at planlægge mine projekter for i morgen rigtig godt og sætte mig det mål, at jeg skal have lavet min. 2 layouts og 3 kort.

torsdag den 9. juli 2009

Jeg har vundet en blogcandy igen..

...ovre hos Sarah. Det er lige før jeg skammer mig over at vinde én gang til. Jeg er bare SÅ HELDIG.

lørdag den 4. juli 2009

Fotoleg


 
Posted by Picasa


Jeg har fået en fotoudfordring af Camilla fra norge. En sjov og svær udfordring. Jeg synes det er lidt fantastisk med udfordringer på kryds af landegrænser. Jeg har taget et billede af en af mine piger på græsset i solen.

Reglene:
-Legg ut ett bilde i bloggen din som har noe til felles med mitt bilde (det kan være fargene, linjer, komposisjon, lys, motiv). Skriv gjerne hva bildene har til felles
- Legg igjen logoen til fotoverden med denne linken og link til personen du fikk utfordringen fra
- Legg igjen en komentar i dette innlegget, så er du med i trekningen om en premie
- Man kan velge seg ut 3 personer som får utfordringen

Jeg sender udfordringen videre til Mette, Heidi og Sofie:

onsdag den 1. juli 2009

Man har vel lov at drømme..

 

 
.. eller det må jeg så ikke. Min mand måtte derimod hjertelig gerne køre en tur i vore kammerats nye corvette. Jeg kan ikke forstå hvorfor han altid siger, jeg ikke kan køre bil. Tjek den lige. Klær den ikke min indkørsel. Kan kan næsten ikke se ukrudtet.
Posted by Picasa

Puh ha...

 

 
... en forskrækkelse vi har fået os. Baby fik feber og blev rigtig dårlig. Heldigvis har hun det nu meget bedre og hvalpene trives rigtig fint. Jeg er den der normalt har nattejob så jeg har haft 3 meget hårde nætter. Puh ha det har været hårdt. Claus har heldigvis taget over tidlig morgen.

Der er 2 hanner og 3 hunner. Den lyse hunhund er vist min favorit. Claus prøver godt nok at sige nej. Ungerne kalder hende Fede Dorit (fra Terkel i knibe), for hun har spist sig gennem hele dramaet. Vi må hellere finde et mere klædeligt navn til hende.

Claus har købt 9 klodskasser og en Cropper Hopper papirvogn med hængemapper til mig. Han synes jeg skal rydde op i mit scrap. Det vil jeg lige kigge lidt på.
Posted by Picasa