lørdag den 23. januar 2010

Hvalpene

 

 

 

 
Posted by Picasa


Altså jeg kunne tage billeder hele dagen af dem her. Det er simpelt hen en fornøjelse uden lige at have hvalpe. Baby er bare så dygtig. De havde mere end fordoblet deres vægt på første uge og den ene er smukkere end den anden. Overvejer om det skal være den lyse hunhund jeg skal beholde i stedet for hannen. Så kan jeg få hvalpe hver år. Hmmm... what to do...

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

De er godt nok også fantastisk søde. !!!!!! Har de halsbånd på for at i ken kende dem? For de er da for små til at gå tur ikke? Ja, sikkert dumme spørgsmål, fra en der ikke har en dyt forstand på hvalpe.
God weekend.

Mona sagde ...

ÅH gispe gispe - hvor er de kære!!!!

Jeg napper 5!! hihi

Tillykke med dem.

Helle Sahl sagde ...

Til Karina

Halsbåndene er for vi kan kende forskel på dem uden de skal vendes og drejes. Jeg har også fundet ud af sidste gang, at det var en fordel når de skulle til deres nye familier og de gerne vil have billeder af deres hund.

Gitte sagde ...

Åååååh de er bare så utrolig søde, nuttet, nuser og super søde.Hi hi det ser ret sjovt ud, at den ene lysebrune har vendt sig den anden vej....mon den er mæt...*ggg*. Sidder her og ville ønske at jeg måtte ha' hund her i vores egendom. For så havde jeg helt sikker valgt den lyse som ligger på ryggen....den er da bare for nuser,med den lille lyserøde mavse....*gg*:O)
Du må forsat ha' en dejlig weekend.
Knus

BellaMio sagde ...

Uha de er GODTNOK sååååå søde!! Godt mine børn ikke ser dem.. ;)Ham bamse der vender på ryggen, det er vist en livsnyder..!!

Heidi sagde ...

Im in love ;O)

Trine sagde ...

Nåhr, der var dine små skattebasser. Kan da godt forstå du er stolt af kuldet *S* Det er nogle rigtig gode billeder ...

Håber dine øjne har det bedre, Helle.

God weekend!

Mette W. Sørensen sagde ...

Hold da op de ser allerede meget større ud, måske billedet snyder lidt, men uanset hvad så er de da for lækre :-)

Netti sagde ...

Hvor er de hvalpe altså lækre! Hm ved dit sidste kuld skulle du også beholde en lys..hihi det er da godt du ikke gør det hver gang for nøj en masse hunde du ville ende op med :) Jeg er spændt på hvad du vælger.

Sanne sagde ...

jeg synes du skal beholde dem alle sammen - hold k... hvor er de søde - uhhhhh jeg har endnu ikke fået Freja steriliseret ;0)
Dygtig hundemor du har...

Tanja sagde ...

ÅHHHHH Hvor er de bare for søde og jeg syntes det er en total fed ide´med de forskellige farvede halsbånd... :o)
Jeg kunne da godt lige snuppe en af dem...
Scrapknuzz Tanja

Hellemor sagde ...

ÅÅÅÅÅHHHHH, hvor er det søde. Kunne man bare røre og nusse. Nøj jeg gad godt have en, men den gamle hund er vist for gammel til at tumle en hvalp.