lørdag den 8. november 2008

Sushi for første gang

 

 

 


Tøserne, Annika og jeg har lavet sushi for første gang. Det var ikke så svært som først antaget. Frisk og autentisk smagte det og næste gang tror jeg ikke vi behøver rode så meget. Resultatet bliver måske også pænere. Alt i alt var det ret vellykket og meget hyggeligt.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Heidi sagde ...

super super flotte takke kort og en kanon ide ;o)

Susi waw ja for mig lyder det som kæmpe arbejde og alt altfor besværligt hi ´hi men ser sørme godt ud det i fik lavet ;o)

Anonym sagde ...

Ih hvor ser det lækkert ud, det sushi ! Altså, når du nu siger at det slet ikke var så svært, ja så kan det da være, at jeg skal kaste mig ud i det :O)

Nina sagde ...

Tak for din søde kommentar i min blog! Dine ord gjorde mig virkelig glad!

Vi laver tit sushi herhjemme, og er faktisk blevet så gode til det at vi synes vores er bedre en den man køber på restauranterne, haha!
Noget vi har fundet ud af er at almindelige billige grødris er nøjagtig lige så gode som de dyre sushiris! Vi har også fundet den helt rigtige soya - den er til gengæld dyr...Kikkoman "less salt", den har grønt låg istedet for rødt.

Prøv at bruge purløg som ekstra krydderi i maki'erne. Prøv at lave maki'er med Teriaki-kylling. Eller med krebsesalat fra en fiskehandlere. Vi har desuden avocado i næsten alle vores maki-ruller, for det smager jo bare såå godt.

HMmm...nøj, hvor fik jeg bare lyst til sushi nu!! :o)