torsdag den 25. august 2011

Skitse kursus

 

 

 

Jeg er meldt på skitse kursus hos creative publiching. Jeg har kun lavet en og det er den første som er her. Dejligt kursus. Meget inspirerende. Desværre har jeg ikke haft tid eller energi (læs også plads i mit rod.). Jeg har masser af ideer og mange billeder så det er meget frustrerende. Jeg er igang med at rydde op så jeg kan komme til at sætte mig med alle mine ideer.
Posted by Picasa

onsdag den 17. august 2011

Jeg er her stadig...

 

 

... og tror nu nok jeg vil til at blogge lidt igen. Jeg har i lang tid ikke engang kigge rundt på i andres blogge. Kun de sidste 14 dag har jeg været på blogrundfart. Jeg kan ikke lægge komentarer mange steder og har givet op når det har drillet for meget men jeg har været forbi.
Hjemme hos os er der sket så meget. Claus er startet på at arbejde på boreplatform og jeg er så småt ved at starte med at arbejde lidt igen. Jeg har haft hundehvalpe i sommers som nogle måske er faldet over på min hvalpeblog. De er flyttet hjemme fra nu. (Eller vi passer den min yngste søster skal have. Heldigvis for ellers var der blevet lidt tomt)Den mindste har gået i Før Skole projekt fra april og starter rigtigt i 0. idag.

I uge 30 havde jeg nogle dejlige scrappiger på beøg en dag og jeg fik på hele dagen selv bare lavet ét LO. Ét er vel også bedre en ingenting og dejligt var det med inspirationen fra de andre kreative. Materialerne er fra Studio Calico Kits. På det ene billede er der et dovendyr fra Randers Regnskov. Det sad lige så man kunne røre ved det men jeg ville nu ikke forstyre den. Claus fik jeg så lige knipset på den samme gangbro og det indbyder jo til titlen.

Posted by Picasa