tirsdag den 22. februar 2011

lørdag den 19. februar 2011

Mere gul





Jeg har stadig et flip med gult. Det her LO er lavet til Skaga Scrap. Papiret har først fået noget klorin med en spray der hjemme, inspireret fra Scrapsisters scrapklub. Så har det fået noget gul glimmermist og det samme har bogstaverne. Washi tapen er også inspireret fra scrapklubben på Scrapsisters fra Ifversens LO.
Posted by Picasa

fredag den 11. februar 2011

Et lille bloghop :o)

To layout med billeder fra da i var i sommerhus og scrappe. Vi havde en helt fantastisk tur og jeg kommer til at tænke på hvor imponerende gennemtænkt Gitte og Karina havde pakket :o)

Vi fik taget et par billede på Løkken strand som vi alle har scrappet.

GLÆDER MIG SINDSYGT TIL AT HVAD DE ANDRE TØSER HAR FÅET LAVET.

Det kan du ser her hos Gitte, Heidi og Karina. Karina har fundet på at vi lægge billeder af layoutene op på samme tid så jeg suser over og ser hvad de andre har fået ud af de samme billeder. Hej hej jeg er smuttet.







Til det første har jeg brugt modeling paste som maling (det tørre hurtigere end gesso og buler knap så meget) og mistet lidt med sort. Mågerne har jeg malet på med en sort/blå flydende perler og ellers er det egentlig meget fladt og enkelt. Har kigget meget og længe på det, for at se om der skulle mere pynt på men det kom der ikke.

Det næste har fået lidt modeling paste med en smørekniv, en MS doiley, to stykker tape og lidt syning og det er det.

torsdag den 3. februar 2011

Morgensolen


Jeg har deltaget i Telephone Game på Scrapsisters i januar. Det har bare været rigtig sjovt. Her er mit bidrag til legen. Du kan se hvad det går ud på her. Jeg har meldt mig på til februar allerede for så bliver der også scrappet lidt mere. Her kan du se hvad de andre har lavet.
Posted by Picasa

tirsdag den 1. februar 2011

Morgen damp


 
Her hjemme er jeg i alle årene (12 år) blevet vækket ved 6-7 tiden hver lørdag og søndag af min mand der er udpræget A menneske. Jeg er B menneske så det har aldrig være et stort hit med de tidlige morgener. Med tiden har jeg dog fundet ud at jeg elsker manden alligevel og fordi han også elsker mig er det blevet meget bedre her mens jeg har været syg. Super er det at han så får lavet en hel masse mens han har svært ved at aktivere sig selv der tidligt om morgenen. Her er han fanget på billede da jeg stod op. Det er bøgerne der bliver sorteret. Et kys til ham.

Posted by Picasa