tirsdag den 30. november 2010

I køkkenet

 

 

På væggen hænger kransen jeg lavede sidste år og ungernes sokker er hængt op. Cecilie har selv syet hendes navn på hendes sok og det ser jo nydeligt ud som hun har fået plads til alle bogstaverne eller... (pyh ha hun bliver tosset teenagereen når hun ser det her).
Posted by Picasa

mandag den 29. november 2010

Fra min vinkel




Fra mit hjørne i sofaen ser det sådan her ud, her til aften. Caroline er magelig og min søde mand er kommet med en sjat rødvin så jeg kan lade som om jeg sidder her af egen fri vilje. Det er s.. meget hyggeligt.
Posted by Picasa

søndag den 28. november 2010

1. søndag i advent

 
Sådan ser min ene adventskrans ud. Mest en gave fra en veninde :o) Er den ikke fin?! Mange gæster spørger hvad søren der er bagved. Et billede eller?... det er bare en biopejs.
 
Og et billede tæt på. Vi har fået pyntet lidt op rundt omkring. Vi tager bare lidt af gangen men det er også ok.

 

Vi tager det så roligt at selv hunden har kedet sig lidt. Heldigvis på den gode måde.
Posted by Picasa

mandag den 22. november 2010

Scrappause

 

Hold da op det er længe siden jeg har lavet et indlæg her. Jeg er lige blevet opereret igen i sidste uge og skal igen når jeg er frisk til det. Derfor holder jeg pause med at scrappe. Man har fundet en sygdom, i min maven som hedder Pseudomyxoma Peritonei. Navnet er pænere end detaljerne, som jeg så ikke vil pensle ud her. Jeg kigger stadig på google reader og nyder alt det smukke scrap i alle laver. Så bruger jeg den energi jeg har på at nyde min familie og satser på at være på den anden side til foråret.

Billedet er et frida har lavet til en udstilling på Hjørring Bibliotek. Børnehaven har Afrika-tema og det er rigtig spændende.
Posted by Picasa