fredag den 25. juni 2010

Scrapfest eller...

I sidste weekend var Heidi og jeg taget i mine forældres sommerhus for afslapning og scrap. Jeg havde pakket en hel bil fyldt med scrap. Mange af jer der har siddet med mig til crop og lignende ved jeg TIT har øffet om hvor fantastisk en ide det er hvis man kunne drikke og scrappe samtidig. Jeg har faktisk været ret sikker på at det var en uopdaget side af scrap. Der er i mellemtiden ikke mange jeg har kunne fordærve med ideen, men Heidi er heldigvis nem. Hele hendes Mokai og Asti lager fik vi slæbt med og om fredagen så det sådan her ud fra min side af bordet.
 


Vi fik scrappet, drukket og snakket en hel masse. Om lørdagen fandt vi så ud af hvorfor det ikke er så fantastisk en ide alligevel. Det blev så festligt at vi måtte en tur i byen og det var så der den gode ide faldt igennem. I hvert fald i forhold til at scrappe, for det blev jo ikke til noget. Festen var selvfølgelig sjov og det er ikke mange gange om året jeg går i byen så det var i sig selv fint nok. Ærgerligt nok stod alt det fine scrap jo så og gloede på os med tømmermænd næste dag. Billederne af rodet vil jeg dog ikke sætte på, for tænk hvis min mor så det. Vil jo gerne kunne låne sommerhuset en anden gang.

Vi fik dog lavet lidt som jeg lige må have taget et billede af og sætte på i næste indlæg.
Posted by Picasa

torsdag den 17. juni 2010

Verdens dårligste blogger

Jeg har været helt væk i arbejde og hverdags pligter, så hvis i har undret jer over at jeg ikke har været forbi med de sædvanlige kommentarer så er det bare for jeg ikke har kunnet overskue det det. Jeg håber jeg snart er mere oven på. Lysten til at være kreativ har også manglet. Det har føltes som at have tabt en arm agtigt. Lidt kreativ har jeg været for eksempel har jeg lavet dette kort til Cecilies konfirmation. Det blev hun rigtig glad for. Liftet fra Pia Bau. Billederne har jeg ikke kunne fået til at hænge fast, så jeg måtte slette det sidste indlæg. Desværre også med de søde kommentarer. Sorry.
 

 

 

 
Posted by Picasa