mandag den 30. november 2009

Julen er lige om hjørnet

 

Her er min adventskrans for i år. Bedre sent end aldrig eller... Vi er begyndt så småt at pynte op rundt omkring i huset og uden for.
Posted by Picasa

mandag den 23. november 2009

Et enkelt kort

 

Næsten hver gang jeg laver et kort spørg Frida hvem det er til. I ved sådan som når de små laver en tegning. Ét kort nåede jeg i søndags og så tænkte jeg da lige det skulle være til hende.
Posted by Picasa

søndag den 22. november 2009

Julekrans

På Scrapsisters så jeg et link til den skønneste krans i de dejligste farver. Jeg gik i gang, med noget andet lidt fesent papir i forhold til og med de materialer der nu var til at skaffe. En anden ring, knapper i stedet for kæmpebrads ogsv. Det blev en HELT anden krans. Ok blev den men jeg ville nu gerne bytte til en lidt friskere.
 
Posted by Picasa

lørdag den 21. november 2009

Lilla

 

Et lidt fjollet kort til en singel veninde der er vild med lilla. Jeg fandt et lilla kondom i en flot indpakning :o) og kom straks til at tænke på hende.
Posted by Picasa

Julekort

Jeg laved 25 julekort på bestilling igår. Her er et par af dem. Farverne og lyset er ikke for godt men der er jo også næsten umuligt at få taget et godt billede i de her dage. God weekend
 

 

 
Posted by Picasa

onsdag den 18. november 2009

Hello

Selv om jeg ikke fået scrappet en masse lige nu, har jeg shoppet lidt. I Asdal fik jeg handlet en masse papir jeg ikke har fået taget billede af i tide og hver gang jeg får købt mig et glædelig jul stempel hos Scrapper ender det med det bliver solgt. De er nu endelig kommet hjem igen så jeg har fået mit eget :o)

Så har jeg fået min tredje udgave af Bigshot´en. En HELLO KITTY med PINK bling. Den har jeg prøvet at skaffe længe uden held. Tænk at jeg har fået hylet så meget over den at en scrapveninde simpelt hen køber én for mig. Der er scraplykke i det lille hjem :o)
 

 

 



Så har jeg ledt med lys og lygte efter dymo i forskellige farver og jeg var en af de heldige der nåede at få mens alle farver var på lager hos scrapsisters. Wii... mangler bare den i træstruktur.
 
Posted by Picasa

søndag den 15. november 2009

Min anden søsters første kort

Jeg har været halvsløj i mange måneder snart. I mandags fik jeg fjernet en uskyldig men enorm syste og en æggestok. Har en ok dag idag og får simpelt hen opdateret lidt her. Tror jeg er nogenlunde frisk når jeg kommer en uge længere hen og så skal der altså scrappes noget færdigt. Mens jeg lå i sengen her i ugen kom en pakke med posten med disse snemænd. Dem kunne jeg bare ikke stå for og jeg måtte lige scrappe et kort.
 

I går mens manden var ude med kammerater "passede" min lillesøster Johanne mig, eller... jeg lokkede hende til at scrappe lidt med mig. Hendes første kort og jeg er vildt imponeret. Hun ville lave et pink juletræ og jeg viste hende et Pia Bau lige har lavet og da aftenen var omme havde hun lige brillet med dette første kort.
 


Et kort til min Olefar fra Mette og jeg
 
Posted by Picasa